FitStap

Krijg jij het advies om meer te gaan bewegen? Maar weet je niet goed hoe te starten? Vraag je je af of het je echt gaat lukken om je fit(ter) te voelen of je gezondheidsklachten te verminderen? Zet de eerste stap en laat mij je helpen met het programma FitStap!  

Dit 12-weekse wandelprogramma helpt je over de drempel naar meer beweging. Één keer per week krijg je wandeltraining in een groep en twee keer per week ga je zelf op pad. Met FitStap werken we ook aan een gezonde geest en een vitaal lichaam. Naast beweging is er ook aandacht voor voedingsadvies, mentale coaching en cognitieve fitness. Via een app ontvang je informatie over de trainingen, gerichte tips en advies. Via deze app heb je ook contact met mij en de andere deelnemers. 

FitStap is er voor iedereen! Of je nu 25 bent of 65. Of je gezond bent of rekening moet houd met beperkingen (diabetes, artrose, hart- en vaarziekten, overgewicht) Of je nu maatje 36 hebt of maatje 50. FitStap is er voor iedereen!

FitStap is ontwikkeld door de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) en wordt gesteund door o.a. NOC*NSF en de Atletiekunie. 

Kijk voor informatie over FitStap op www.fitstap.nl

Om je aan te melden voor het 12-weken-FitStap-programma (via de KWBN site.)