Over mij

Ik ben Diana Bouwman en naast mijn werk als Specialist (Brand)Veilig Leven bij de Veiligheidsregio Utrecht, ben ik ook zelfstandig wandeltrainer. Ik woon in Maarssen-dorp en ben 53 jaar jong. Naast mij werk ben ik ruim 20 jaar brandweer-vrijwilliger geweest. Ook ben ik EHBO- en Reanimatie-instructeur geweest, dus ik zal adequaat reageren bij opkomende blessures en calamiteiten tijdens het wandelen. In mijn huidige werk hou ik me vooral bezig met brandveiligheid bij mensen thuis, scholen, bedrijven en instellingen. 

Maar ik hoor je denken; wat is nu een wandeltrainer?  

Een wandeltrainer begeleidt mensen die willen beginnen met wandelen, of al meer ervaring hebben en een stapje verder willen gaan! Een wandeltrainer let op de techniek van het wandelen, maar ook op zaken als uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en snelheid.

Met het FitStap-programma geef ik ook coaching voor een gezonde levenswijze, maar deze kennis gebruik ik ook bij de reguliere trainingen.

Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en ze nog meer plezier in het wandelen te geven. Ik wandel zelf al heel wat jaartjes en weet daarom hoeveel plezier je er aan kan beleven. Ik heb 5x de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en vele andere mooie georganiseerde tochten. Maar ook zelf op pad gaan met zijn tweeën of een klein groepje vind ik heel leuk. 

Ik wil graag mijn enthousiasme voor het wandelen én een gezond leven aan jou overbrengen!