Trainingen

Groepstraining:

In een groep van 8-10 personen trainen we ongeveer een uur. De Sportief Wandeltraining begint na een korte inloopwandeling met een warming-up. Daarna gaan we sportief wandelen en doen we ook oefeningen voor kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en balans. We sluiten af met een cooling-down.

De groepstraining starten op een vooraf afgesproken locatie in Maarssen. Dit zal overwegend Park Goudestein zijn, maar er kan in overleg een keer uitgeweken worden naar bijvoorbeeld de Maarsseveense Plassen of het Maxima-park.

De groepstraining vind plaats op woensdagochtend van 09.00-10.00 uur. 

Bij voldoende belangstelling, minimaal 4 personen, start er ook een groep op donderdagavond van 19.00-20.00 uur. Deze training vindt vooralsnog tijdens alleen de zomertijd (maart-oktober) plaats. 

Tijdens een vakantie-periode wordt de training in overleg gehouden. 

Training met eigen groep:

Met een klein groepje van 4 tot 6 bekenden wandel je samen. Zoek zelf een leuk groepje vrienden, vriendinnen, collega’s, buurtjes … en geef je dan als groep op. Ook tijdens deze training komt naast wandelen ook oefeningen voor kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en balans aan bod.

Resultaat, aandacht en plezier staan centraal. 

Het tijdstip, lengte en de locatie van de training wordt in overleg bepaald. De training vindt plaats in de regio Utrecht.

 

Groepswandeltocht:

Wil jij met een groep een langere wandeltocht (max. 8 uur) maken? En weet je niet goed hoe het aan te pakken? Ik kan je helpen met de organisatie of de volledige organisatie op me nemen. Tijdens de tocht wandel ik mee als begeleider. Een groep bestaat uit maximaal 12 personen.

De locatie en afstand van de tocht wordt in overleg bepaald. 

FitStap:

Een totaalpakket voor een gezonder en actiever leven! Kijk op de pagina Fitstap voor meer informatie.

Het FitStap programma start in de september, januari en april. De groepstraining voor Fitstap is op vrijdagochtend van 09:00-10:00. Naast de groepstraining ga je ook zelf aan de slag voor een gezonde leefstijl. Je wordt ondersteund met een app e krijg via de app tips en aanwijzingen.

Invaltrainer: 

Heeft jouw vereniging een invaltrainer nodig voor een korte of langere periode? Ik sta open voor vervanging! Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Kosten van de trainingen:

Kijk HIER voor de kosten

Inschrijven voor de wandeltraining:

Klik HIER om het inschrijfformulier in te vullen.

Alle trainingen zijn gecertifeerd.